Δράση Λαυρίου | 25/06/2022

Τοποθεσία:
Λαύριο

Ημερομηνία:
25 Ιουνίου 2022

Τύπος Δράσης:
Υποβρύχιοι & παράκτιοι καθαρισμοί
Διαβούλευση με την τοπική κοινωνία

Υποστήριξη:
Watt & Wolt

Συνεργασία:
Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου

Η πρώτη μας μεγάλη δράση στην Αττική!

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη μας διευρυμένη δράση στην Αττική με τη βοήθεια και την υποστήριξη της WATT+VOLT και την άψογη συνεργασία του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου.

Είναι πάντοτε μεγάλη η χαρά μας όταν βρισκόμαστε στο πεδίο με νέους και δυναμικούς εθελοντές όπως τα μέλη της ομάδας εργαζομένων της WATT+VOLT που έφτασαν το Σάββατο στο Λαύριο, πολλοί από τους οποίους με τις οικογένειές τους. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας για την αποσυμφόρηση της Μαρίνας Α του Λαυρίου και της παραλίας Θορικού και παρά την περιορισμένη ορατότητα, καταφέραμε την απομάκρυνση εκατοντάδων αντικειμένων από τον βυθό ο οποίος, δυστυχώς, είναι εξαιρετικά επιβαρυμένος.

Με αυτή την δράση είχαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε την κατάσταση που επικρατεί σε ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Αττικής, να γνωρίσουμε και να συζητήσουμε διεξοδικά με την ηγεσία και το προσωπικό του Οργανισμού Λιμένος για τα επόμενα βήματα συνεργασίας μας αλλά και να παρουσιάσουμε στη WATT+VOLT το έργο μας στο πεδίο και τη σημασία που έχει για εμάς το βαν που μας έχει δωρίσει και το οποίο μας συνοδεύει πλέον σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ενώσαμε δυνάμεις με τη WATT+VOLT σε μία εξαιρετική δράση