202119ΙΟΥΝ(ΙΟΥΝ 19)10:0020(ΙΟΥΝ 20)16:00Δράση στην Νίσυρο | 18-20/06/2021

Πληροφορίες δράσης

Τοποθεσία:
Νίσυρος

Ημερομηνία:
18-20 Ιουνίου 2021

Τύπος Δράσης:
Υποβρύχιος, Παράκτιος, Διαβούλευση

Υποστήριξη:
Δήμος Νισύρου
Aegean Αirlines
START create culture change
Volcano Bubbles diving school

Συνεργασία:
Νισύριο Μ.Κ.Ο.
Λιμενικό Σώμα Νισύρου

Περιγραφή

Επιστρέψαμε στη Νίσυρο 1 χρόνο μετά!

Επιστρέψαμε στο όμορφο νησί της Νισύρου ακριβώς ένα χρόνο μετά!! Οι αγαπημένοι φίλοι από το Νισύριο μας περίμεναν έχοντας κάνει τρομερή προετοιμασία και έχοντας κινητοποιήσει, για το διήμερο των δράσεων, πλήθος κατοίκων.

Επιχειρήσαμε παρέα με τους δύτες από το Volcano Bubbles diving school στον βυθό της Περγούσσας και του Γυαλιού και στον λιμένα των Πάλων, όπου ανακαλύψαμε με μεγάλη χαρά, ότι ο όγκος των απορριμμάτων ήταν πολύ μικρότερος μετά τον περσινό καθαρισμό μας. Επιτέλους ένα αισιόδοξο μήνυμα από τον βυθό ενός λιμένα που δέχεται αρκετούς επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης, καταφέραμε να καθαρίσουμε τις δύο πανέμορφες παραλίες του Γυαλιού οι οποίες δέχονται τα βορινά ρεύματα του Αιγαίου και όλα τα απορρίμματα που ταξιδεύουν μαζί τους.

Συνομιλήσαμε και συνεργαστήκαμε με φορείς του δήμου και του λιμενικού σώματος, κατοίκους και περίοικους και απολαύσαμε την μοναδική φιλοξενία που μας επιφύλαξαν. Ευχαριστούμε όλους για αυτό το υπέροχο και γεμάτο διήμερο δράσεων και ιδιαίτερα το Νισύριο που αποτελεί πια σημαντικό συνοδοιπόρο στις προσπάθειές μας για καθαρές θάλασσες!

 

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop