Υποστηρικτές & Δωρητές

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι που στην πορεία μας έως τώρα έχουμε στο πλάι μας υποστηρικτές από τα πρώτα κιόλας στάδια της προσπάθειάς μας χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε προχωρήσει σε όλες τις δράσεις από τα τέλη του 2017 και έως σήμερα.

Η υποστήριξή τους σε όλα τα επίπεδα είναι πολύτιμη και μία σταθερή βάση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε όχι μόνο την απορρύπανση των βυθών αλλά και την εκπαίδευση των τοπικών κοινωνιών, φορέων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικές πληροφορίες για τους υποστηρικτές μας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο έχει συνεισφέρει ο καθένας στο έργο μας.

AEGEAN REBREATHERS

Maris Pearl Co.

Σπουδαία και μακροχρόνια η συνεργασία μας με τη Maris Pearl Co. με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ανάπτυξη δράσεων για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος! Η Maris Pearl Co., με έδρα τη Χαβάη, διαθέτει το 5% των συνολικών κερδών για να υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες μας. Έχει συμβάλλει ενεργά για χρόνια στην υλοποίηση διευρυμένων δράσεων στην Ελλάδα και την αγορά εξοπλισμού.

Μάθετε Περισσότερα

Nina Schnabel

Η υποστήριξη της Nina Schnabel είναι μακροχρόνια και σημαντική, καθώς ενισχύει το έργο μας με την αγορά εξοπλισμού και την υλοποίηση πιλοτικών έργων στα μέλη του Δικτύου Μπλε Δήμων.

WATT+VOLT

H WATT+VOLT προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη στο έργο μας με την δωρεά οχημάτων, τύπου βαν, τα οποία λειτουργούν αφενός, ως κέντρο επιχειρήσεων για όλες τις δράσεις μας και αφετέρου, βοηθούν στη μεταφορά υλικών από τους σταθμούς συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων που διατηρούμε σε όλη την Ελλάδα.

Μάθετε Περισσότερα

The Yacht Week

Σημαντική υποστήριξη για την υλοποίηση διερυμένων δράσεων στο νησί του Πόρου αλλά και για τη δημιουργία και λειτουργία του σταθμού συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων στο νησί.

Μάθετε Περισσότερα

Attica Group

Σημαντική η υποστήριξη της Attica Group για τη μεταφορά των αποστολών μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην υλοποίηση κοινών δράσεων

Μάθετε Περισσότερα

TMS Cardiff Gas

Λάβαμε σημαντική βοήθεια για την αγορά απαραίτητου υποβρύχιου εξοπλισμού που ενισχύει τις υποβρύχιες αποστολές μας όπως και για την υλοποίηση μίας κοινής δράσης πεδίου.

Μάθετε Περισσότερα

Navarone SA

Με την υποστήριξη της Navarone S.A. αυξήθηκε η επιχειρησιακή μας επάρκεια και η ευελιξία στο έργο μας, με την αγορά ολοκληρωμένου καταδυτικού εξοπλισμού.

Μάθετε Περισσότερα

Advocate Europe

Με μεγάλη μας χαρά λάβαμε το community award του σχετικού διαγωνισμού! Με τους πόρους αυτούς ενισχυθήκαμε με υποβρύχιο και ερευνητικό εξοπλισμό, ενώ υπήρξε και υποστήριξη για την υλοποίηση παράκτιων δράσεων καθαρισμού.

Μάθετε Περισσότερα

Social Doo

Συνεργαζόμαστε για την ανάπτυξη πιλοτικών έργων και την προώθηση της καινοτομίας σε εθνικό επίπεδο.

Μάθετε Περισσότερα

Epsilon LTD.

Υποστηρίζει σημαντικά το έργο του φορέα μας και του Δικτύου Μπλε Δήμων μέσω της συγγραφής χρηματοδοτικών προτάσεων.

Μάθετε Περισσότερα

Symplexis

Συνεργαζόμαστε για το σχεδιασμό προγραμμάτων.

Μάθετε Περισσότερα

Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Λάβαμε υποστήριξη για την αγορά βασικού εξοπλισμού για τη συνέχιση του έργου μας ενώ έχουμε υλοποιήσει από κοινού, δράση καθαρισμού και ενημέρωσης στην Αττική.

Μάθετε Περισσότερα

Polycular

Λάβαμε υποστήριξη για την υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων ενώ συνεργαστήκαμε και στο πλαίσιο του Advocate Europe.

Μάθετε Περισσότερα

SEAJETS

Η SEAJET υποστηρίζει με σημαντικές εκπτώσεις την μεταφορά των αποστολών μας στα νησιά που πραγματοποιεί δρομολόγια.

Μάθετε Περισσότερα

PROJECT PATRONS

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στήριξε με δωρεά το δίκτυο σταθμών μας σε νησιά των Κυκλάδων και τις σχετικές δράσεις μας καθώς και την αρχική δημιουργία του Δικτύου Μπλε Δήμων. Η υποστήριξη επεκτάθηκε και στην αγορά σημαντικού εξοπλισμού.

Μάθετε Περισσότερα

Blue Cycle

Συνεργαζόμαστε μακροχρόνια για την αποκομιδή και ανακύκλωση των αλιευτικών εργαλείων που συλλέγονται από τους σταθμούς συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων που έχει δημιουργήσει ο οργανισμός μας. Έχουμε παράλληλα συνεργαστεί κια για την υλοποίηση δράσεων καθαρισμού.

Μάθετε Περισσότερα

Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου

To Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου μας υποστηρίζει σημαντικά στον προγραμματισμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών, παράκτιων και υποβρυχίων δράσεων στην περιοχή του νομού Μεσσηνίας και στην εγκατάσταση του πρώτου σταθμού μας στην Καλαμάτα.

Μάθετε Περισσότερα

Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη

Λάβαμε σημαντική υποστήριξη για την πραγματοποίηση εκτεταμένων δράσεων σε 8 νησιά στο πλαίσιο του προγράμματος «Καθαρά Νησιά».

Μάθετε Περισσότερα

Cyclades Preservation Fund

Λάβαμε υποστήριξη για τη δημιουργία του πρώτου σταθμού συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων στην Ελλάδα στο νησί της Αντιπάρου.

Μάθετε Περισσότερα

Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (Helmepa)

Συνεργαστήκαμε στενά για την υλοποίηση δράσεων πεδίου

Μάθετε Περισσότερα

PROJECT PARTNERS

BAT HELLAS

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η θαλάσσια ρύπανση ξεκινά πρωτίστως από τη στεριά, η British American Tobacco για 2η συνεχόμενη χρονιά, μας υποστηρίζει στην υλοποίηση της επέκτασης του καινοτόμου προγράμματος “Μικρές Πράξεις-Μεγάλα Εγκλήματα” για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της αλόγιστης απόρριψης αποτσίγαρων στο θαλάσσιο περιβάλλον Ένα πρόγραμμα που έχει πλέον αναγνωρστεί ως βέλτιστη πρακτική.

Μάθετε Περισσότερα

NESTLE HELLAS

Συνεργαζόμαστε με τη Nestle στην ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων και πιλοτικών προγραμμάτων για το θαλάσσιο περιβάλλον σε παράκτιες περιοχές της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν αναπτυχθεί σημαντικές, σύνθετες πρωτοβουλίες με τη χρήση νέων καινοτόμων τεχνολογιών που προσφέρουν πρωτογενή δεδομένα σε εθνικό επίπεδο.

Μάθετε Περισσότερα

Pepsico Hellas

Συνεργαζόμαστε με την Pepsico Hellas στον σχεδιασμό και την υλοποίηση πιλοτικών προγραμμάτων ανά την Ελλάδα για το θαλάσσιο περιβάλλον. Παράλληλα, μέσω δράσεων πεδίου και σεμιναρίων, συμβάλλουμε στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των υπαλλήλων της εταιρείας.

Μάθετε Περισσότερα

APIVITA

H APIVITA μας στηρίζει ενεργά για 3η συνεχόμενη χρονιά στην υλοποίηση δράσεων σε νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου καθώς και σε λιμάνια της ηπειρωτικής Ελλάδας. Παράλληλα, μέσω της APIVITA, συμμετέχουμε στον παγκόσμιο οργανισμό “1% for the planet“ που στοχεύει στην κινητοποίηση των επιχειρήσεων με σκοπό των ενθάρρυνση υιοθέτησης περιβαλλοντικών πολιτικών. Θεωρούμε ιδιαίτερα χρήσιμη τη συνεργασία αυτή μιας και η APIVITA ήδη παράγει τα προϊόντα της με ανακυκλωμένο πλαστικό.

Μάθετε Περισσότερα

ΒΙΚΟΣ

Η συνεργασία μας με την εταιρεία ΒΙΚΟΣ στηρίχθηκε στην υλοποίηση ερευνητικών δράσεων σε παράκτιες και νησιωτικές περιοχές, συμβάλλοντας ενεργά στην παραγωγή πρωτογενών δεδομένων σε εθνικό επίπεδο.

Μάθετε Περισσότερα

ΕΛΙΝ

Η συνεργασία μας με την Ελίν αφορά στη δωρεά σταθμών απορρύπανσης λιπαντικών και καυσίμων σε 4 μέλη του Δικτύου «Μπλε» Δήμων και στην αντίστοιχη εκπαίδευση του προσωπικού των Δήμων. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να θωρακίσουμε τα μέλη του δικτύου έναντι της σχετικής ρύπανσης που συναντάμε συχνά στα λιμάνια.

Μάθετε Περισσότερα

Εταιρεία ‘Υδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ)

Συνεργαζόμαστε σε καμπάνιες ευαισθητοποίησης για την προώθηση της χρήσης νερού βρύσης και την υλοποίηση δράσεων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Μάθετε Περισσότερα

OCEAN PARTNERS

Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών

Συνεργαζόμαστε στενά τόσο σε επίπεδο Δικτύου Μπλε Δήμων όσο και για την ανάπτυξη κοινών ερευνητικών έργων.

Μάθετε Περισσότερα

Old Dominion University

Συνεργαζόμαστε για την υλοποίηση πιλοτικών και ερευνητικών έργων ανά την Ελλάδα.

Μάθετε Περισσότερα

INTELLIGENT MACHINES

Η Intelligent Machines ενισχύει τις προσπάθειες μας με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Συνεργαζόμαστε για την επέκταση των δράσεων μας σε νέα πεδία ερευνητικού χαρακτήρα με σκοπό των παραγωγή δεδομένων για την ποιότητα των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

Μάθετε Περισσότερα

NATURA DI ZANTE

Με την οργάνωση Natura Di Zante συνεργαζόμαστε στο πλαίσιο του Δικτύου Μπλε Δήμων για την υλοποίηση κοινών δράσεων στο νησί της Ζακύνθου καθώς και για την ομαλή λειτουργία του σταθμού που διατηρούμε στο νησί.

Μάθετε Περισσότερα

Καλλονή Κελλιά Τήνος ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ

Συνεργαζόμαστε στο νησί της Τήνου τόσο σε επίπεδο δράσεων όσο και σε επίπεδο ενίσχυσης της ανακύκλωσης μέσω του σταθμού συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων που διατηρούμε στο νησί.

Μάθετε Περισσότερα

NAXOS ISLAND WILDLIFE PROTECTION

Διατηρούμε δεσμούς στενής συνεργασίας και ενδιαφέροντος για την προστασία και αποκατάσταση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας στο νησί της Νάξου.

Μάθετε Περισσότερα

Lefkas Diving Center

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης στο νησί της Λευκάδας. Υλοποιούμε κοινές δράσεις υποβρύχιων καθαρισμών και αποστολές ανέλκυσης εγκαταλελειμμένων διχτυών. Παράλληλα, το καταδυτικό κέντρο μας υποστηρίζει σημαντικά σε επίπεδο εξοπλισμού και σκαφών.

Μάθετε Περισσότερα

Bottom Dwellers Diving Club

Συνεργαζόμαστε για τη στήριξη των δράσεων μας στην Β. Ελλάδα.

Μάθετε Περισσότερα

NAUTILUS DIVE CENTER

Έχουμε συνεργαστεί σε πλήθος υποβρυχίων δράσεων λαμβάνοντας σημαντική υποστήριξη σε επίπεδο εξοπλισμού.

Μάθετε Περισσότερα

BLUE ISLAND DIVERS

Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στην Αντίπαρο συνεργαστήκαμε τόσο για την υλοποίηση δράσεων καθαρισμού όσο και για τη λειτουργία του σταθμού μας στο νησί!

Μάθετε Περισσότερα