Υποστηρικτές & Δωρητές

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι που στην πορεία μας έως τώρα έχουμε στο πλάι μας υποστηρικτές από τα πρώτα κιόλας στάδια της προσπάθειάς μας χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε προχωρήσει σε όλες τις δράσεις από τα τέλη του 2017 και έως σήμερα.

Η υποστήριξή τους σε όλα τα επίπεδα είναι πολύτιμη και μία σταθερή βάση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε όχι μόνο την απορρύπανση των βυθών αλλά και την εκπαίδευση των τοπικών κοινωνιών, φορέων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικές πληροφορίες για τους υποστηρικτές μας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο έχει συνεισφέρει ο καθένας στο έργο μας.

AEGEAN REBREATHERS

WATT+VOLT

H WATT+VOLT προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη στο έργο μας με την δωρεά οχήματος, τύπου βαν, για τη μεταφορά εξοπλισμού και την μεταφορά υλικών μας από τους σταθμούς συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων που διατηρούμε σε όλη την Ελλάδα. Η υποστήριξη της WATT+VOLT είναι σημαντική μιας και το παρεχόμενο όχημα θα λειτουργεί ως κέντρο επιχειρήσεων για όλες τις επόμενες δράσεις μας, χειμώνα-καλοκαίρι.

Μάθετε Περισσότερα

The Yacht Week

Μας υποστηρίζει σημαντικά για τη δημιουργία και τη λειτουργία του τρίτου μας σταθμού θαλάσσιων απορριμμάτων στην Ελλάδα.

Μάθετε Περισσότερα

Maris Pearl Co Donor Logotype

Maris Pearl Co.

Είναι χαρά μας η συνεργασία μας με τη Maris Pearl Co.. με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ανάπτυξη δράσεων για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος! Η Maris Pearl Co., με έδρα τη Χαβάη, θα διαθέτει το 5% των συνολικών κερδών και το 50% των κερδών από τσάντες για να υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες της Aegean Rebreath. Από την πλευρά μας, ελπίζουμε ότι με τη δουλειά μας θα υποστηρίξουμε τις προσπάθειες της Maris Pearl Co για τη δημιουργία συνεργιών και την προώθηση πρακτικών σε τοπικό επίπεδο που δεν θα περιλαμβάνουν πλαστικά μίας χρήσης.

Μάθετε Περισσότερα

Nina Schnabel

Λαμβάνουμε σημαντική υποστήριξη για τη λειτουργία των σταθμών συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων, την υλοποίηση δράσεων και την προμήθεια εξοπλισμού.

Aegean Rebreath Blue Star Ferries Donor Logo

Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries μας υποστηρίζει σημαντικά σχετικά με τη μεταφορά των ομάδων μας στα νησιά του Αιγαίου.

Μάθετε Περισσότερα

TMS Cardiff Gas

Σημαντική η βοήθεια που λάβαμε για την αγορά υποβρύχιου εξοπλισμού, ο οποίος θα αξιοποιηθεί στις  δράσεις μας. Επιπλέον, μέρος της βοήθειας θα χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση μίας δράσης.

Μάθετε Περισσότερα

Aegean Airlines

Η Aegean Airlines προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη σε όλα τα μέλη των αποστολών όταν πρέπει να μεταφερθούμε σε μακρινούς προορισμούς για την υλοποίηση των δράσεών.

Μάθετε Περισσότερα

Institut Francais Logo

Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Λάβαμε υποστήριξη για την αγορά απαραίτητου εξοπλισμού για τη συνέχιση του έργου μας ενώ υλοποιήσαμε μαζί δράσεις καθαρισμού και ενημέρωσης στην περιοχή της Αττικής.

Μάθετε Περισσότερα

advocate europe logo

Advocate Europe

Με μεγάλη μας χαρά λάβαμε το community award του διαγωνισμού! Με τους πόρους αυτούς ενισχυθήκαμε με υποβρύχιο και ερευνητικό εξοπλισμό, ενώ υπήρξε και υποστήριξη για την υλοποίηση παράκτιων δράσεων καθαρισμού.

Μάθετε Περισσότερα

polycular logo

Polycular

Λάβαμε υποστήριξη για την υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων ενώ συνεργαστήκαμε και στο πλαίσιο του Advocate Europe.

Μάθετε Περισσότερα

PROJECT PATRONS

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στήριξε με δωρεά του τη δημιουργία του Δικτύου Μπλε Δήμων και το δίκτυο σταθμών μας σε νησιά των Κυκλάδων και τις σχετικές δράσεις μας. Στο πλαίσιο αυτό, υποστήριξε το έργο μας και τις προσπάθειες μας για τη δημιουργία συνεργειών σε τοπικό επίπεδο, με σκοπό την ανάπτυξη βιώσιμων και στοχευμένων πρωτοβουλιών για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Μάθετε Περισσότερα

APIVITA

H  APIVITA μας στηρίζει ενεργά στην υλοποίηση δράσεων σε πέντε νησιά του Αιγαίου! Παράλληλα, μέσω της APIVITA, συμμετέχουμε στον παγκόσμιο οργανισμό “1% for the planet“ που στοχεύει στην κινητοποίηση των επιχειρήσεων με σκοπό των ενθάρρυνση υιοθέτησης περιβαλλοντικών πολιτικών. Θεωρούμε ιδιαίτερα χρήσιμη τη συνεργασία αυτή μιας και η APIVITA ήδη παράγει τα προϊόντα της με ανακυκλωμένο πλαστικό.

Μάθετε Περισσότερα

Λογότυπο Ιδρύματος Λασκαρίδη

Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη

Λάβαμε σημαντική υποστήριξη για την πραγματοποίηση εκτεταμένων δράσεων σε 8 νησιά στο πλαίσιο του προγράμματος «Καθαρά Νησιά». Παράλληλα, συμμετέχουμε στην ομάδα εργασίας για τον «Καθαρισμό Ακτών & Εθελοντισμός».

Μάθετε Περισσότερα

Λογότυπο Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη

Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη

Έχουμε υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας για την υλοποίηση δράσεων και την αποκομιδή και επεξεργασία των αλιευτικών εργαλείων και των πλαστικών, με σκοπό την περαιτέρω επεξεργασία τους στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας.

Μάθετε Περισσότερα

Λογότυπο Cyclades Preservation Fund

Cyclades Preservation Fund

Λάβαμε υποστήριξη για τη δημιουργία του πρώτου σταθμού συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων στην Ελλάδα στο νησί της Αντιπάρου.

Μάθετε Περισσότερα

Λογότυπο Ελληνικής Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (Helmepa)

Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (Helmepa)

Πέραν της υποστήριξης που λάβαμε για την υλοποίηση δράσεων κατά την αρχή του έργου μας, συνεργαστήκαμε στενά στο πλαίσιο του Προγράμματος «Καθαρά Νησιά» το οποίο κα χρηματοδοτήθηκε από Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη.

Μάθετε Περισσότερα

Λογότυπο Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου

Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου

To Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου μας έχει υποστηρίξει σχετικά με τον προγραμματισμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών, παράκτιων και υποβρυχίων δράσεων στην περιοχή του νομού Μεσσηνίας.

Μάθετε Περισσότερα

Λογότυοι

Εταιρεία ‘Υδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ)

Αναπτύξαμε συνεργασία για την υλοποίηση παράκτιων και υποβρυχίων δράσεων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Μάθετε Περισσότερα

PROJECT PARTNERS

BAT HELLAS

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η θαλάσσια ρύπανση ξεκινά πρωτίστως από τη στεριά, η British American Tobacco μας υποστηρίζει στην υλοποίηση του καινοτόμου προγράμματος “Μικρές Πράξεις-Μεγάλα Εγκλήματα” για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της αλόγιστης απόρριψης αποτσίγαρων στο θαλάσσιο περιβάλλον. Μια σημαντική πρωτοβουλία για εμάς καθώς συναντάμε συχνα αποτσίγαρα τόσο στο βυθό όσο και στη στεριά.

Μάθετε Περισσότερα

ΒΙΚΟΣ

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ μας υποστηρίζει για την υλοποίηση δράσεων συλλογής και δειγματοληψίας μικροπλαστικών σε παράκτιες και νησιωτικές περιοχές. Συμβάλλει ενεργά στην παραγωγή πρωτογενών δεδομένων τα οποία εξάγονται σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών.

Μάθετε Περισσότερα

NESTLE HELLAS

Συνεργαζόμαστε με τη Nestle στην ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων για το θαλάσσιο περιβάλλον στην περιοχή της Μεσσηνίας. Στο πλαίσιο αυτό, συντονήσαμε την εγκατάσταση διχτυού συγκράτησης απορριμμάτων στον Ποταμό Νέδοντα, την υλοποίση έρευνας σχετικά με την κατανάλωση πλαστικών μιας χρήσης, την τοποθέτηση πινακίδων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στην παραλία της Καλαμάτας και την ανάπτυξη δράσεων προστασίας των αμμολόφων της Βοιδοκοιλιάς.

Μάθετε Περισσότερα

OCEAN PARTNERS

Καλλονή Κελλιά Τήνος ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ

Συνεργαζόμαστε στο νησί της Τήνου τόσο σε επίπεδο δράσεων όσο και σε επίπεδο ενίσχυσης της ανακύκλωσης.

Μάθετε Περισσότερα

INTELLIGENT MACHINES

Η Intelligent Machines ενισχύει τις προσπάθειες μας με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Συνεργαζόμαστε για την επέκταση των δράσεων μας σε νέα πεδία ερευνητικού χαρακτήρα με σκοπό των παραγωγή δεδομένων για την ποιότητα των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

Μάθετε Περισσότερα

NAXOS ISLAND WILDLIFE PROTECTION

Διατηρούμε δεσμούς στενής συνεργασίας και ενδιαφέροντος για την προστασία και αποκατάσταση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας.

Μάθετε Περισσότερα

Green Agenda

Βασικό κοινό στόχο μας αποτελεί η συνδιαμόρφωση και προώθηση ενημερωτικού υλικού σχετικά με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Μάθετε Περισσότερα

PLASTIC FREE GREECE

Κοινό πεδίο δράσης μας η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για την ανάγκη μείωσης της χρήσης πλαστικού και ανακύκλωσης.

Μάθετε Περισσότερα

Natura Di Zante logo

NATURA DI ZANTE

Συνεργαζόμαστε με στόχο την υλοποίηση κοινών δράσεων στο νησί της Ζακύνθου.  Η οργάνωση Natura Di Zante επίσης μας στηρίζει για την ομαλή λειτουργία του σημείου συλλογής αλιευτικών εργαλείων που διατηρούμε στο νησί.

Μάθετε Περισσότερα

Lefkas Diving Center

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης μας στο νησί της Λευκάδας.  Έχουμε υλοποιήσει κοινές δράσεις που αφορούν σε καθαρισμούς λιμανιών και αποστολές ανέλκυσης εγκαταλελειμμένων διχτυών. Παράλληλα, το καταδυτικό κέντρο μας υποστηρίζει σημαντικά σε επίπεδο εξοπλισμού και σκαφών.

Μάθετε Περισσότερα

Έχουμε συνεργαστεί σε πλήθος υποβρυχίων δράσεων λαμβάνοντας σημαντική υποστήριξη σε επίπεδο εξοπλισμού.

Μάθετε Περισσότερα

BLUE ISLAND DIVERS

Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στην Αντίπαρο συνεργαστήκαμε τόσο για την υλοποίηση δράσεων καθαρισμού όσο και για τη λειτουργία του σταθμού μας στο νησί!

Μάθετε Περισσότερα

Bottom Dwellers Diving Club

Συνεργαζόμαστε για τη στήριξη των δράσεων μας στην Β. Ελλάδα.

Μάθετε Περισσότερα