Κάνε Δωρεά

Θέλεις κι εσύ να συνεισφέρεις στην ενεργή κοινότητα που αγωνίζεται για την απορρύπανση των βυθών και την προστασία της θαλάσσιας ζωής; Οποιαδήποτε συνεισφορά σου είναι πολύτιμη και θα επενδυθεί προς όφελος των Ελληνικών θαλασσών και ακτών.

Μπορείς να επιλέξεις είτε τη δωρεά με ελεύθερο ποσό είτε με δώρο ανοξείδωτο θερμό, ανοξείδωτο ποτήρι, T-shirt, Hoodie, Φούτερ ή Baby hoodie με το λογότυπό μας, για να μεταδώσεις το μήνυμά μας ακόμα πιο δυνατά και να δείξεις πως είμαστε όλοι μέλη μια δυνατής ομάδας η οποία όχι μόνο πράττει αλλά προωθεί και μεταλαμπαδεύει την έννοια της κυκλικής οικονομίας ως το μόνο μέσο διατήρησης της βιοποικιλότητας και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος!
Για να κάνετε τη δωρεά σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον PayPal για την ολοκλήρωση της μεταφοράς.

*Εάν θέλετε να λάβετε και δώρο αντίστοιχο με το ποσό της δωρεάς σας, επιλέξτε το «Δωρεά με δώρο». Εάν απλά θέλετε να συνεισφέρετε χωρίς να λάβετε το δώρο, επιλέξτε «Ελεύθερο Ποσό».

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση το ποσό της δωρεάς σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό συμπληρώνοντας το όνομά σας, τη λέξη δωρεά και το δώρο που επιθυμείτε.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR9601720130005013090921595

BIC/SWIFT CODE: PIRBGRAA

ΔΙΚΑΟΥΧΟΣ: AEGEAN REBREATH ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Σας παραθέτουμε τα ποσά για τα οποία μπορούμε να σας στείλουμε το δώρο που επιθυμείτε:
* T-shirt: €15
* Ανοξείδωτο θερμός: €22
* Ανοξείδωτο ποτήρι: €17
* Φούτερ: €30
* Hoodie: €40
* Baby Hoodie: €30

Για κάθε δωρεά σας θα λάβετε ταχυδρομικά την απόδειξη και, σε περίπτωση που επιλέξετε κάποιο δώρο, θα το λάβετε επίσης ταχυδρομικά εντός 15 ημερών (τέλη ταχυδρόμησης €2,5 για εντός Αθήνας και €4 για επαρχία)

Σε ευχαριστούμε!

ΦΟΡΜΑ ΔΩΡΕΑΣ