Κάνε Δωρεά

Θέλεις κι εσύ να συνεισφέρεις στην ενεργή κοινότητα που αγωνίζεται για την απορρύπανση των βυθών και την προστασία της θαλάσσιας ζωής; Οποιαδήποτε συνεισφορά σου είναι πολύτιμη και θα επενδυθεί προς όφελος των Ελληνικών θαλασσών και ακτών.

Μπορείς να επιλέξεις είτε τη δωρεά με ελεύθερο ποσό είτε με δώρο T-shirt, Hoodie, Φούτερ ή Baby hoodie με το λογότυπό μας, για να μεταδόσεις το μήνυμά μας ακόμα πιο δυνατά και να δείξεις πως είμαστε όλοι μέλη μια δυνατής ομάδας η οποία όχι μόνο πράττει αλλά προωθεί και μεταλαμπαδεύει την έννοια της κυκλικής οικονομίας ως το μόνο μέσο διατήρησης της βιοποικιλότητας και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος!
Για να κάνεις τη δωρεά σου, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σου και θα μεταφερθείς σε ασφαλές περιβάλλον PayPal για την ολοκλήρωση της μεταφοράς.

Για κάθε δωρεά σας θα λάβετε ταχυδρομικά την απόδειξη και, σε περίπτωση που επιλέξετε κάποιο δώρο, θα το λάβετε επίσης ταχυδρομικά εντός 15 ημερών.

*Εάν θέλεις να λάβεις και δώρο αντίστοιχο με το ποσό της δωρεάς σου, επίλεξε το «Δωρεά με δώρο«. Εάν απλά θέλεις να συνεισφέρεις χωρίς να λάβεις το δώρο, επίλεξε «Ελεύθερο Ποσό«.

Σε ευχαριστούμε!

ΦΟΡΜΑ ΔΩΡΕΑΣ